Milk

2 December 2016

Lyckad introduktion för Smart Eye

Kul! Vår kund Smart Eye är mitt uppe i sin börsintroduktion, och som en av de inblandade i projektet är vi stolta över framgångarna de skördar. Aktien övertecknades kraftigt inför introduktionen och vi kan än en gång bara konstatera hur roligt det är att jobba med så begåvade och framtidsorienterade kunder som vi gör. Grattis, Smart Eye!

4 November 2016

Ett alarmerande brev

Sector Alarm ville ha hjälp med att nå företagare och berätta om sin tjänst. Så vi stoppade ett larm i ett kuvert. Du kan inte ana vad som hände sen. Se vår casefilm nedan.

27 Oktober 2016

Brandöva med Sector Alarm

Vi tycker att det är roligt att vår film där vi är pedagogiska kring det här med eldkastare och brandövning i hemmet uppmärksammas, bland annat i branschtidningen Resumé. Titta gärna, och glöm inte att brandöva med familjen hemma.

1 Juli 2016

Sommar!

Sommaren är här sägs det. Svårt att hålla med när man tittar ut just nu, men det kommer väl. Det innebär i alla fall att Milk har stängt vecka 28-30, vi hoppas att du får chans att vara lite ledig du också. Oss hittar man förmodligen på stranden, men är det kris-kris så ringer du oss så klart, våra telefonnummer hittar du på kontaktsidan!

Trevlig sommar!

10 Juni 2016

Ny site!

Äntligen är vi klara med vår nya site. Det tog längre tid än vi ville, men kundernas leveranser går så klart alltid före. Till slut fick vi chansen att ta det i mål, och det känns underbart att den är live! Vi har lite pill kvar innan den är så bra som vi vill ha den, men vissa saker får helt enkelt växa fram. Hoppas att ni som besökare också gillar vad ni ser - om inte så måste ni säga till! Hör av er på info@milk.se eller 031 - 701 01 00!

// Hälsningar från Milk

9 Juni 2016

Nya Regnskogen

Invigt och klart! Vi är fantastiskt stolta över att ha skapat all kommunikation kring Nya Regnskogen på Universeum. På gårdagens invigning firade vi med tukaner, pirayor, sengångare och människor. In i den 26-gradiga värmen och upptäck du med.

3 Juni 2016

Erik Olsson och Milk i CAP & Design

CAP & Design har redan tidigare lyft fram vårt arbete med den ny grafiska profil och website för Erik Olsson i sina digitala kanaler, men vi blev superglada över att idag också få se en artikel i deras tidning. Vi tackar och bugar för berömmet, det är ett fint kvitto för både oss själva och för vår kund att vi gjort rätt saker, och gjort dem bra.

4 April 2016

Majs!

Idag poppar vi popcorn av flera anledningar faktiskt. Dels för att en animerad film som vi gjort för Ultramare har premiär på nätet. Men också för att Ultramare lanserar sitt filter gjort på majsstärkelse på Nordens största byggmässa Nordbygg. Majs är gott! Och smart!

1 April 2016

April, april!

April, april! Idag har vi annonser för både Drottning Silvias Barn- och Ungdomssjukhus och mobiloperatören Fello i nationella tidningar. En är seriös, en är på skämt. Men vi vägrar avslöja vilken.

21 Januari 2016

Mecenat

Idag är vi stolta att presentera Mecenat, studenternas bästa vän, som ny kund. Tillsammans med Mecenat tar vi fram en strategi för social media och varumärkets digitala profil. Likea på Facebook för mer info om hur det går.

?>