Milk

Vi utvecklar varumärken genom att förvandla strategiska insikter och engagerande idéer till kommunikation. Det låter enkelt. Och det är det också om man tror på samma saker som vi gör.

VI TROR ATT IDÉER KAN FLYTTA BÅDE BERG OCH MARKNADSANDELAR.

Frågar du oss finns det ingen anledning att nöja sig med mindre genom att göra kommunikation som ingen bryr sig om. Särskilt som vi vet att det vi åstadkommer tillsammans kan göra skillnad. Som att öka omsättningen med 18 % på ett år, göra någon till etta i sin bransch eller enda vinnaren på en vikande marknad, för att ta några exempel.

Vi tror att hur vi säger det är minst lika viktigt som vad vi säger.

Ett starkt koncept ska kunna sammanfattas i en mening och fungera i precis vilken kanal som helst. Film, webb, digitalt, i tidningen, morgon­soffan eller som ett svart mjölkpaket i kyldisken. På samma sätt är en väl underbyggd strategi värdelös om den inte förpackas lika omsorgsfullt. Utan tre välplacerade yeah yeah yeah i She Loves You hade världen knappast förändrats.

Vi tror att reklam är för viktigt för att över­låtas till reklambyrån.

Om det vi skapar ska bli fantastiskt snarare än helt ok måste det bottna i verkliga möjligheter och problem. Men det måste också göras tillsammans. Ni har er kunskap, vi har vår. Därför ser vi hela processen från strategiarbete till kampanj­produktion som en lagsport, där vårt gemen­samma engagemang här och nu slår storlek alla dar i veckan.

Och så lite formalia.

Milk är en oberoende kommunikationsbyrå som startade 2001. Vi utvecklar varumärken genom insiktsbaserade idéer som skapar resultat idag och bygger relationer på sikt. Bland våra erfarenheter finns livsmedel, färg, fastigheter, inredning, idrott, hälsa, kultur, evenemang, försäkringar, sport, detaljhandel, IT, fackkedjor, båtar, juridik, energi, konfektion, utbildning, turism, finans, konst, läkemedel, kommuner och samhällsfrågor. 2010 utnämndes vi till en av Göteborgs mest kreativa byråer, och vi är inte så lite stolta över utmärkelser från bl a Guldägget, Epica, Cannes Lions, Clio Awards, Guldlådan, Gyllene Hjulet, Svenska Designpriset och DN:s Reklamcup.

Våra uppdragsgivare.

Arla
Billinge Energi
Björnkläder
Cooper Vision
Erik Olsson
Everyday
Familjebostäder
Grolls
Göteborg Stad
Göteborgs Auktionsverk
Kungälv energi
Moderna Försäkringar
Sector Alarm
Smart Eye
Ultramare
Universeum
Wallenstam
Yogobe