Milk

Vi jobbar med ditt X.

Det som får oss att agera, känna och tycka något om varumärket. Vårt jobb är att identifiera, förstärka och kommunicera det.

Och flytta det
från A till B.

Vi utvecklar varumärken genom strategiska insikter, kreativa koncept och engage­rande innehåll för alla platt­formar. Fysiska, digitala och sociala.

Genom att lyssna på Yoda.

Om idéer ska göra verklig skillnad måste de förpackas för att förtjäna sitt utrymme i det dagliga samtalet. Do or do not. There is no try.

Som dina största fans och värsta kritiker.

Jobbar man nära och integrerat blir man snabbt vänner. Riktiga sådana engagerar sig, bryr sig om hur det går och tvekar inte att berätta om något fastnat mellan tänderna.

Ingen är lika smart som oss alla.

Är du känslig för klyschor bör du blunda nu. Men all kommuni­kation som förändrar världen, om så bara en smula, föds ur ett prestige­löst samarbete mellan uppdrags­givare och byrå. Det ger färre kaniner ur hatten, men fler relevanta idéer.

Så låt oss flytta ett par berg ihop.

Eller öka omsättningen med 18%, få ett helt land att prata svart mjölk eller göra ett DR till företagets mest sålda produkt. Se fler exempel bland våra jobb, eller hör av dig så berättar vi mer.

Kunder i urval

Arla
Billinge Energi
Björnkläder
Continental
Cooper Vision
Erik Olsson
Everyday
Familjebostäder
Göteborg Stad
Göteborgs Auktionsverk
Kungälv energi
Moderna Försäkringar
Rekomo
Smart Eye
Ultramare
Universeum
Wallenstam
Yogobe

The Milky Way

Våra kunder

1 / 7