sep 23, 2022

Stand out from standard

Vår kund Nitro Wheels siktar på att bli eftermarknadens förstaval under devisen ”stand out from standard”. För att visualisera fördelarna med fälgar för alla bilar och årstider har vi skapat en värld i 3D, som enkelt kan förvandlas till film, print, banners och content för B2B och B2C.

jun 20, 2022

Craft Circle

Vi har sedan 2021 arbetat tillsammans med Craft och deras initiativ för hållbarhet. Syftet är enkelt – att stimulera medvetna val som minimerar vår påverkan på miljön. Nu och på lång sikt.

Se caset här!

maj 30, 2022

Lights in Alingsås

Årets tema för Lights in Alingsås var Only One Earth som vi förlängde till 7.9 billion reflections och gav ett visuellt uttryck. Ett tema som ger var och en utrymme att reflektera, precis som ljuset kan göra. Läs mer på https://www.lightsinalingsas.se/

feb 15, 2022

Thank you for playing

Vår nya film för Craft Sportswear inom kategorin Teamwear är klar! En hyllning till laget och alla som bekämpar stillasittande. Linus Nordström regisserar och Fanny & Alexander producerar.

okt 29, 2021

Made with sports DNA

Active Corporate Wear. Made with sports DNA. Ny film för Craft Sportswear, regisserad av Linus Nordström och producerad av Fanny & Alexander.

okt 08, 2021

Lanseringsfilm för Nitro Wheels

Nitro Wheels tillverkar högteknologiska fälgar för eftermarknaden världen över. Vår lanseringsfilm för varumärket är framtagen för att fungera modulärt och som en sammanhängande presentation. För produktion står Per Norberg.

sep 23, 2021

Smart Eye släpper världsnyhet

Två ledande pionjärer inom AI går samman för att rädda fler liv på vägarna. Nyheten om att Smart Eye förvärvat amerikanska Affectiva lanserades genom en film, som rullat i Bloomberg, Dagens Industri och affärsmedier världen över.

maj 27, 2021

Brons i Caples Awards

Guld och brons går väl fint ihop? Igår belönades vår kampanj ”The Spotify Parenthesis” för Bye Bye Bicycle även med ett brons i europeiska The Caples Awards i kategorin ”Radical New Strategy”.

maj 20, 2021

Guld i Guldägget!

Igår tog vi emot den svenska kommunikationsbranschens mest prestigefyllda utmärkelse. Vår kampanj ”The Spotify Parenthesis” för Bye Bye Bicycle belönades med ett guldägg i kategorin Digitalt. Tack för en fin 20-årspresent Guldägget och Komm!

mar 25, 2021

Fyra år i rad i Guldägget

Där satt den! Vår kampanj The Spotify Parenthesis är nominerad i kategorin Digitalt i årets upplaga av Guldägget. Grymt stolta över att vår kreativitet uppmärksammas i Sveriges största tävling för kommunikation – för fjärde året i rad.

feb 14, 2021

Kvarteret Giraffen skänker reklamplats

Tillsammans med Kvarteret Giraffen ville vi sprida lite extra kärlek i Kalmar inför Alla Hjärtans Dag. Därför använde vi allt medieutrymme för hundratals kärlekshälsningar från och till Kalmarbor.

dec 22, 2020

Guld till Milk

Guld till oss i Resumés Månadens kampanj i kategorin alternativ media/innovation för vårt arbete The Spotify Parenthesis!

Läs mer här!

nov 02, 2020

Ny webb för Heed & Thom

Stilrena kök kräver stilren webb. Vi står för design, innehåll och produktion.

sep 07, 2020

Kv Victoria nominerat i Svenska Designpriset

Tillsammans med Wallenstam AB jobbar vi med att utveckla Kvarteret Victoria, ett citykvarter i centrala Göteborg för att stärka områdets attraktionskraft i e-handelstider. Idag är vi extra stolta över att frukten av vårt samarbete nominerats i Svenska Designpriset. Vill du rösta på vårt bidrag hittar du det i kategorin Grafisk Identitet. Under tiden håller vi tummarna för ett tredje SM-guld i design!

jun 04, 2020

Milk+Higab=Sant!

Efter vunnen upphandling i våras kan vi äntligen berätta att Milk+Higab=Sant! Milk kommer vara Higabs produktionsbyrå och partner de kommande året, håll utkik! Higab AB äger och förvaltar några av Göteborgs mest signifikanta byggnader som Konserthuset, Stora Saluhallen och Stadsmuseet för att nämna några.